Ventelister på Løkka +

I midten av juni 2019 ble det holdt tre kurs for deltakere som er tilknyttet aktivitetshuset på Sofienberg – Kirkens Bymisjon Løkka + og Engelsborg, en helsefremmende møteplass

Enda noen digitale bestemødre og bestefedre fikk forhåpentligvis fått litt ideer og inspirasjon til å fortsette utforskningen på sine nettbrett og smartmobiler.

Men for at læringen skal være effektiv for deltakerne som ofte har mange spørsmål, individuelle problemstillinger, samt ulike modeller på sine enheter, så har vi kun 4 personer om gangen på disse kursene. Derfor er det lang kø og ventelister.

Noe av det viktigste vi lærer på Digital Bestemor sine kurs er å bruke søkefunsjonen. Uten den finner man ikke det man er interessert i, og nettet kan virke irrelevant på mange. Ved å skrive inn den eller det du vil ha informasjon om, vil nettet hjelpe deg med nesten hva det skulle være. Hvis du derimot bare tar det som tilfeldigvis kommer til deg, får du opp mye uinteressant i første omgang. Tenk på dette – også dere som har pårørende dere prøver å lære opp. Gå grundig igjennom hvor man finner søkefeltene, og hvordan man bruker dem! Dette er ikke selvfølgelig kunnskap for den som ikke er oppvokst med digitale dingser.

64457371_377742126184257_6321978601700851712_o

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s